Programok > Egyéb

Mondj egy mesét- a Tiédet

Hír kép Mindenkinek van saját története és minden ember története izgalmas és "regénybe illő". Az már más kérdés, hogy milyen regénybe. Derítsük ki együtt és tanuljuk meg közösen, hogy lehet saját tollakkal ékeskedni!

Jelentkezés: telefonon, emailben, vagy FB üzenetben
Tel.: +36 20 530 4124
Email: artnersisso@gmail.com

Korosztálytól függetlenül mindenkit szeretettel várunk ARTNER SZILVIA írástanfolyamára, ahol mindenki megtapasztalhatja, akkor is, ha eddig egy sort sem írt le a bevásárló listán kívül, hogy tud írni. És kell is írnia. Azért, hogy elmondhassa, közelebbről megismerhesse a sajtát történetét, kérdéseket tegyen fel magának azzal kapcsolatban és megoszthassa másokkal is. A mai rohanó világban a szeretteinkkel sincs időnk beszélgetni sokszor, vagy nekik nincs idejük ránk. Írjunk hát magunkról emlékeztetőt nekik, nehogy hiányzó láncszem legyünk.

A kurzus 8 alkalom, hetente egyszer másfél óra, "házifeladattal". Az utolsó két alkalommal kiadványt állítunk össze, amelyet egy külön esemény keretében mutatunk be a közösségünknek.

A műhely díja alkalmanként 2000 Ft, a hiányzás pótolható, de menet közben beszállni nem lehet, hiszen egyik alkalom a másikra épül és a csoport egy zárt kör.

Minimálisan 6 résztvevővel indulunk.

A szükséges felszerelés első alkalommal: írószer, jegyzetfüzet, amelyet mi biztosítunk.

Jelentkezés: telefonon, emailben, vagy FB üzenetben
Tel.: +36 20 530 4124
Email: artnersisso@gmail.com

 

Dátum: 2019.05.03.
Szerző: zsambeki

<< Vissza