Programok > Úti beszámolók a könyvtárban

Finn-Lappföld és Észak-Norvégia

Hír kép ONLINE ÚTI BESZÁMOLÓ

2020. május 21-én csütörtökön 18 órától a járványra való tekintettel rendhagyó módon megtartjuk Almási Orsi úti beszámolóját ONLINE formában.

Részletek lent:

ONLINE ÚTI BESZÁMOLÓ
Mivel előreláthatólag augusztus 15-ig minden rendezvényünk elmarad, úgy döntöttünk, kipróbálunk valami újat, hogy időről időre mégiscsak tudjunk találkozni addig is: ha nem is megszokott formában, de virtuálisan, az ingyenesen használható Zoom rendszeren keresztül megtartunk néhány eseményt. Csatlakozzatok első kísérletünkhöz, ami Almási Orsi vetítéses úti beszámolója lesz, ezúttal nem a könyvtárban, hanem ONLINE!

Az előadást 2 x 40 percben fogjuk megtartani, a második rész felében lehetőség lesz interaktív részvételre, kérdések feltevésére is.

Kérlek, itt a posztnál, vagy a muvhaz@zsambek.hu címen levélben jelezzétek részvételi szándékotokat, hogy a linkeket el tudjam küldeni!

Az érdeklődők számára igény szerint 2 + 1 linket küldök, a +1 azoknak nyújt segítséget, akik még nem használták soha Zoom rendszert. A + 1 linken az esemény előtt fél órával egy kollégám vár majd benneteket, aki mindent megmutat és elmagyaráz, hogy az előadásra már simán be tudjatok csatlakozni.

 

Dátum: 2020.05.16.
Szerző: zsambeki

<< Vissza