Filmklub

Az elítélt

Hír kép Októberben a megszokottól eltérően most nem pénteken, hanem 3-án szerdán 18 órakor lesz filmklub Makray Krisztinával a művelődési házban.

A tartalom:
Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a "legkeményebb elítélt" címért - csak így élheti túl a börtönt.
Tovább >

Felperzselt föld

Hír kép 2018. szeptember 7-én pénteken, 18 órakor Zsámbéki Filmklub Makray Krisztina vezetésével a művelődési házban.
Tovább >

Brazilok

Hír kép 2018. május 4-én pénteken 18 órakor újra Filmklub Makray Krisztinával a művelődési házban.
Tovább >

Bűnök (Forbrydelser)

Hír kép 2018. április 6.-án pénteken 18 órakor ismét egy érdekes, elgondolkodtató filmmel várja Makray Krisztina Filmklubjába a kedves érdeklődőket.
Tovább >

Némaság

Hír kép 2018. március 2-án pénteken 18 órakor ismét egy érdekes filmmel vár mindenkit Makray Krisztina a művelődési házban. A film megnézése után tea, és némi rágcsálnivaló mellett lehetőség van a látottak megbeszélésére.
Tovább >

Fehér tenyér

Hír kép 2018. február 2-án pénteken, 18 órakor Makray Krisztina ezúttal egy magyar filmmel várja a kedves érdeklődőket, a szokásos tea és rágcsálnivalók mellett.
Tovább >

Captain Fantastic

Hír kép 2017. december 1-én, pénteken 18 órakor Makray Krisztina ismét várja a kedves érdeklődőket filmklubjában. A film után tea és némi rágcsálnivaló mellett megbeszéljük a látottakat.
Tovább >

Lourdes

Hír kép 2017. november 3-án Makray Krisztina egy újabb filmmel várja a kedves érdeklődőket. A film után egy tea kíséretében megbeszéljük a látottakat.
Tovább >

Augusztus Oklahomában

Hír kép Ezennel októbár második péntekén, 2017. október 13-án várja Makray Krisztina filmklubjában a kedves érdeklődőket.
Tovább >

Az oroszlán

Hír kép 2017. szeptember 8-án pénteken 18 órakor a nyári szünet után Makray Krisztina ismét egy jó filmmel várja a kedves érdeklődőket filmklubjában.
Tovább >