Filmklub

Némaság

Hír kép 2018. március 2-án pénteken 18 órakor ismét egy érdekes filmmel vár mindenkit Makray Krisztina a művelődési házban. A film megnézése után tea, és némi rágcsálnivaló mellett lehetőség van a látottak megbeszélésére.
Tovább >

Fehér tenyér

Hír kép 2018. február 2-án pénteken, 18 órakor Makray Krisztina ezúttal egy magyar filmmel várja a kedves érdeklődőket, a szokásos tea és rágcsálnivalók mellett.
Tovább >

Captain Fantastic

Hír kép 2017. december 1-én, pénteken 18 órakor Makray Krisztina ismét várja a kedves érdeklődőket filmklubjában. A film után tea és némi rágcsálnivaló mellett megbeszéljük a látottakat.
Tovább >

Lourdes

Hír kép 2017. november 3-án Makray Krisztina egy újabb filmmel várja a kedves érdeklődőket. A film után egy tea kíséretében megbeszéljük a látottakat.
Tovább >

Augusztus Oklahomában

Hír kép Ezennel októbár második péntekén, 2017. október 13-án várja Makray Krisztina filmklubjában a kedves érdeklődőket.
Tovább >

Az oroszlán

Hír kép 2017. szeptember 8-án pénteken 18 órakor a nyári szünet után Makray Krisztina ismét egy jó filmmel várja a kedves érdeklődőket filmklubjában.
Tovább >

Azután

Hír kép 2017. június 2-án pénteken 18 órakor Makray Krisztina várja filmklubjába a kedves érdeklődőket. A film után beszélgetés, teázás.
Tovább >

Az ember akit Ovénak hívnak

Hír kép 2017. május 5-én, pénteken 18 órakor Makray Krisztina filmklubja a művelődési házban.
Tovább >

Az őslakó

Hír kép 2017, április 7-én, pénteken 18 órakor Makray Krisztina ismét egy érdekes filmmel várja filmklubjában a kedves érdeklődőket.
Tovább >

Egy jobb világ

Hír kép 2017. március 3-án pénteken 18 órakor Makray Krisztina egy újabb elgondolkodtató filmmel várja a kedves érdeklődőket filmklubjába, a művelődési házban.
Tovább >