Filmklub

Megváltó szex

Hír kép 2019. június 7-én pénteken 18 órakor, Makray Krisztina a nyári szünet előtt, egy egyszerre vidám, de szokásához híven mégis mélyebb tartalmú filmmel várja a kedves érdeklődőket Filmklubjában a művelődési házban.
Tovább >

Amal

Hír kép 2019. május 3-án pénteken, 18 órakor ismét várja Önöket Makray Krisztina filmklubjával a művelődési házban.

Tovább >

Filmklub- Bolti tolvajok

Hír kép 2019. április 5-én pénteken 18 órakor Makray Krisztina ismét szeretettel várja Filmklubjába a kedves érdeklődőket.
Tovább >

Medianeras

Hír kép 2019. március 1-én pénteken 18 órakor Makray Krisztina ismét a szokásos időpobntban várja Filmklubjába a kedves érdeklődőket.
Helyszín: Zsámbéki Művelődési Ház
Tovább >

Ön-tér-kép-I-II.

Hír kép 2019. február 10-én vasárnap 16 órakor Makray Krisztina egy rendkívüli filmklubbal várja a kedves érdeklődőket. Vendége Jelenczki István filmrendező, és Dr. Zseni Annamária pszhichiáter.

Jegyár: 500 Ft/fő

Bővebben lent:
Tovább >

Lengemesék 2.

Hír kép Pálfi Zsolt zsámbéki animációs filmrendező díjnyertes filmje második részének vetítése - nem csak gyerekeknek
aművelődési házban.

Tovább >

Az elítélt

Hír kép Októberben a megszokottól eltérően most nem pénteken, hanem 3-án szerdán 18 órakor lesz filmklub Makray Krisztinával a művelődési házban.

A tartalom:
Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a "legkeményebb elítélt" címért - csak így élheti túl a börtönt.
Tovább >

Felperzselt föld

Hír kép 2018. szeptember 7-én pénteken, 18 órakor Zsámbéki Filmklub Makray Krisztina vezetésével a művelődési házban.
Tovább >

Brazilok

Hír kép 2018. május 4-én pénteken 18 órakor újra Filmklub Makray Krisztinával a művelődési házban.
Tovább >

Bűnök (Forbrydelser)

Hír kép 2018. április 6.-án pénteken 18 órakor ismét egy érdekes, elgondolkodtató filmmel várja Makray Krisztina Filmklubjába a kedves érdeklődőket.
Tovább >