GYERMEKEKNEK

Zsámbékra jön a Mikulás

Hír kép 2019. december 6-án pénteken 17 órakor A Télapó előtt az Aranyfű színház látogat el hozzánk, akik Az Elveszett aranycsengettyű című előadásukat fogják bemutatni. Az előadás után pedig találkozás a Mikulással, ajándékosztás.

Helyszín: Zsámbéki művelődési ház, Etyeki u. 2.

Hol is kezdjem? A dolog úgy esett, hogy – szokás szerint – idén is beköszöntött a december. Ez alkalommal azonban Ágas, a Mikulás fiatalabbik szarvasa nem akar útnak indulni. Nem akar, mert nem tud. Nem tud, mert bánatos.

 

Mi bánata lehet vajon? Talán beteg? – Á, dehogy, egészséges, mint a makk! Talán magányos? Ugyan már, hisz ott vele megértő jó barátja Bogas. Akkor mégis mi lehet a baj?

 

Nektek megsúgom! A baj az, hogy Ágas elvesztette az aranycsengettyűjét, amit múlt télen kapott a Mikulástól. Csengettyű nélkül pedig valamirevaló rénszarvas nem vághat neki ekkora nagy útnak. Nem is beszélve a szégyenről. Merthogy mégiscsak a Mikulás ajándéka volt. Ágasnak viszont fogalma sincs, hogy hol lehet. Abban az egyben bizonyos, hogy ő vigyázott rá, mint a szeme fényére. De hát ki hinné ezt el neki!  

A rejtély örökre rejtély maradna, Ágas pedig örökre bánatos, ha nincs Krampuci a virgonc kis krampusz, aki Bogassal együtt nyomozásba kezd. 

Drukkoljunk nekik, hogy sikerrel járjanak, mert Bogas bizony egyedül nem tudja elhúzni a szánt (különösen, ha rajta ül a Mikulás)

 

A humorban bővelkedő, élőszereplős, bábos mesejátékot ajánljuk mindenkinek, aki érdekelt abban, hogy a Mikuláscsomagok időben megérkezzenek!

 

Az előadás Időtartama: kb.: 40 perc

<< Vissza