Hírek

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS INTÉZMÉNYEINKBEN

Hír kép

A Zsámbéki Művelődési Ház december 20-31 közt, a Városi Könyvtár, a Romtemplom,

valamint a Lámpamúzeum december 24-31 közt ZÁRVA lesz.

Nyitás: 2018. január 2. keddDátum: 2017.12.19.
Szerző: zsambeki
Tovább >

CSERE-BERE BÖRZE az újrahasznosításért

Hír kép Az európai hulladékcsökkentési hét keretében CSERE-BERE BÖRZÉT hirdetünk, ahová elhozhatod fölöslegessé vált, vagy megunt holmidat (használati tárgyak, szerszámok, műszaki cikkek, konyhai eszközök, ruha, játék, dísztárgy, ékszer, stb.) és válogathatsz másokéból, ami számodra hasznos lehet.
IDŐPONT: 2015. november 24. kedd, 10-18 óra
HELYSZÍN: Zsámbéki Művelődési Ház
Dátum: 2015.11.22.
Szerző: zsambeki8
Tovább >

KOMPOSZT-KAS épül a művelődési ház udvarán

Hír kép 2015. november 19-én csütörtökön 14-18 óra között szeretettel várjuk azokat, akik szívesen részt vennének egy közösségi komposztáló építésében a művelődési ház udvarán. Az esemény
az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretében, az Ökopack Kft. szervezésében, számunkra ingyenesen valósul meg, a komposztálót pedig birtokba vehetjük, péntektől bárki hozhat bele szerves hulladékot, hogy még zöldebb legyen a város.
Dátum: 2015.11.17.
Szerző: zsambeki8
Tovább >

Gyűjtés egy pianínóért - továbbra is köszönettel fogadjuk az adományokat

Hír kép Köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik nagylelkű támogatásukkal mindez idáig hozzájárultak ahhoz a gyűjtéshez, melyet Dombi Enikővel, a szentendrei Vujisics Tihamér Zeneiskola zsámbéki tagintézményének igazgatónőjével közösen, egy használt pianínó megvásárlása érdekében kezdtünk el a művelődési ház részére, annak érdekében, hogy az intézmény zenei eseményei méltó körülmények között kerülhessenek megrendezésre.

Két évvel ezelőtt indult el a kezdeményezés, akkor 55.000 Ft adomány gyűlt össze. Ez az összeg vásárlásra nem volt elegendő, de részlegesen sikerült belőle felújítanunk a művelődési ház régi, rossz állapotú pianínóját. A hangszer azonban - mint kiderült - koncertezésre, profi műsorok lebonyolítására továbbra sem bizonyult megfelelőnek, viszont szakértői vélemény szerint gyermekek számára, kezdő zongora tanulmányaik első néhány évében hasznos szolgálatot tehet, ezért szerény havi díjért bérbe adtuk és a bérleti díj szépen gyűlik a tervezett jó minőségű, használt pianínó megvásárlására. Közben párhuzamosan vevőt is keresünk a jelenleg bérbe adott hangszerre és ha sikerül eladnunk valakinek, akinek jelen állapotában megfelel otthoni gyakorlásra, a bevétel szintén közelebb vihet a vágyott célhoz, ami 350.000 Ft.

A 2015.március 28-án megrendezett jótékonysági hangversenyen Hodozsó György zongoraművész és Demeniv Mihály harmonikaművész fantasztikus, virtuóz műsorának köszönhetően 85.000 Ft adomány gyűlt össze.

A koncert óta eltelt időben több olyan kedves magánszemély is megkeresett, akik a koncertre nem tudtak eljönni, de szívesen adakoztak utólag.

A gyűjtés tehát folytatódik, az 1.000 Ft-os támogatójegyek továbbra is kaphatók a művelődési házban, szeretettel fogadjuk a felajánlásokat, és bízunk benne, hogy 2015. november 28-án este, a Nyakas Jazz Klub vendégeként, Szakcsi Lakatos Béla már az új pianínón játszhat majd!


Balázs Mónika Csilla
Dátum: 2015.04.27.
Szerző: zsambeki8
Tovább >

Föld Napi ásvány- és kőzet kiállítás Budakeszin

Hír kép A Zsámbéki Medence Tájvédelmi Egyesület az idei évben is megrendezi hagyományos Föld Napi ásványbemutatóját 2015. április 22 - 24 között Budakeszin, az Erkel Ferenc Művelődési Központban. Zsarnóczay István szeretettel várja az érdeklődőket 10-18 óráig.
Dátum: 2015.04.17.
Szerző: zsambeki
Tovább >

Nyomtatás, fénymásolás a művelődési házban

Hír kép NYOMTATÁS, FÉNYMÁSOLÁS
(hétfőtől péntekig 8-20 óráig)


Dátum: 2015.04.16.
Szerző: zsambeki8
Tovább >

Közösségi munka diákoknak

Hír kép A Zsámbéki Közművelődési Intézet és Könyvtár KÖZÖSSÉGI MUNKÁRA diákokat fogad rendezvények előkészítésében és lebonyolításában való közreműködésre.

Helyszínek:

- Művelődési Ház
- Városi Könyvtár
- Romtemplom
- Lámpamúzeum
Dátum: 2015.04.16.
Szerző: zsambeki8
Tovább >

Pályázati kiírás

Hír kép
Pályázati felhívás büfé üzemeltetésének kizárólagos jogára a Zsámbéki Közművelődési Intézet és Könyvtár szabadtéri rendezvényein és a művelődési házban
Dátum: 2015.02.05.
Szerző: zsambeki
Tovább >

Tai Chi kezdő csoport indul a zsámbéki ifjúsági házban

Hír kép A Fehér kígyó Tai Chi kör felvételt hirdet kezdő csoportjába.
Dátum: 2015.01.20.
Szerző: zsambeki
Tovább >

Ünnepi nyitva tartás

Hír kép A művelődési ház, a könyvtár és a múzeumok ünnepi nyitva tartási rendje intézményünkben.
Dátum: 2014.12.21.
Szerző: zsambeki
Tovább >