Hírek

ZSÁMBÉK ÚJ KÓRUSSAL GAZDAGODIK!

Hír kép Nagy szeretettel teszem közzé az alábbi felhívást és jó szívvel ajánlom a csatlakozást:

ÉNEKELJ VELÜNK! | SAMBUCUS CHORAL | ZSÁMBÉK | 2020 SZEPTEMBER

"Szeretettel invitálok minden zsámbéki és környékbéli énekelni vágyót újonnan alakuló, Zsámbék latin nevét viselő kórusunkba, a Sambucus Choral-ba!

Tősgyökeres zsámbéki lakosként hatalmas öröm számomra, hogy több, mint 15 éves külhoni kóruséneklés után hamarosan "hazai pályán játszhatok", és hogy a Zsámbéki Közművelődési Intézet teljes odaadással áll a projekt mögé. Az Intézet próbahelyszínnel, erőforrással támogatja az alakuló kórust.

Célunk egyrészt Zsámbék és környéke kulturális életének színesítése, másrészt a közösségépítés és a szórakozás.

Olyanok jelentkezését várjuk, akik osztoznak az éneklés iránti szenvedélyünkben, akik rajonganak az éneklésért, akik szeretik a modern kórusműveket és akik képesek és hajlandók heti 2 órát erre fordítani. Ám a szórakozás mellett ez egyfajta elköteleződés is: magas színvonalú produkciókat szeretnénk létrehozni, így a próbák komoly munkával (is) fognak telni.

A kórus a 15 éves Filmhatás Csoport keretein belül alakul a Filmhatás alapítója, S. Halász Károly, Zeneakadémiát végzett karnagy és zeneszerző művészeti vezetése alatt.

Mire számíthatsz?
Elsősorban sok-sok éneklésre, szebbnél-szebb, modern kórusművekre, felemelő próbákra egy jó hangulatú csapatban, izgalmas koncertekre, közös produkciókra a Filmhatás Csoport más tagjaival, közösségi élményekre, és sok-sok nevetésre.

Kottaolvasási ismeret előny.
A próbák heti egy alkalommal kerülnek megrendezésre, várhatóan hétfői vagy keddi napon, 19 órai kezdéssel. Az első alkalom szeptember 15. kedd, 19:00, a zsámbéki Ifjúsági Házban (magyar u. 5.).

Ha szeretnél egy kiemelkedő színvonalú csapat tagja lenni, csatlakozz hozzánk.

Jelentkezés és további információ: info@filmhatas.hu
Jelentkezési határidő: 2020.09.01.

Várunk szeretettel!"
Bényei Csenge

Dátum: 2020.07.18.
Szerző: zsambeki

<< Vissza