Programajánló > Egyéb

Volt egyszer egy...

Hír kép A legkisebbeknek ajánljuk az Aranyszamár Színház és a Kabóca Bábszínház Volt egyszer egy....című mesejátékát 2014.július 26-án szombaton, 16 órától a művelődési házban.

Volt egyszer egy Aranyszamár Színház, találtak egy könyvet, egy igazán varázsos olvasmányt, amit Máté Angi írt. Ebben a könyvben Érsek- Csanádi Gyöngyi olvasott egy kislányról, aki elindult a világba, mert az udvarán nyújtózkodó nagy üres mellett nem volt többé maradása. Gyöngyi sokat olvasott a lánykáról, és úgy érezte el kell mondania valakinek. Felkerekedett hát, és elment Veszprémbe, a Kabóca Bábszínházba, hogy megmutassa a könyvet Székely Andreának. Mesélt neki a kislányról, arról, ahogyan elindult a nagyvilágba, és hogy útközben pöffeszkedő almákkal meg csupaláb hernyókkal találkozott. Andreának is nagyon megtetszett a történet. Ő is azt érezte, hogy el kell mondania valakinek, amiket a kislányról olvasott. Most már együtt indultak útnak, megkeresték Bodnár Enikőt, akinek meséltek a rebbenő pillás békákról, szép szódásüvegszerű compókról és a csendről is, aminek nem volt egyebe, csak egy nagy, hallgatag feje. Csak úgy, mint korábban őket, Enikőt is elvarázsolta a történet.
Így, ők hárman most nekünk mesélnek egy kislányról, aki útja során nyalókaárussá változott musszogó sünikkel, pihepuha nagypárnává változó kövekkel találkozik, hogy végül elérjen egy helyre, ahol repülőket hajtogatnak leveleikből a fák, és már nem rettentő többé az üres

Az Aranyszamár Színház és a Kabóca Bábszínház közös produkciója.
Rendező: Székely Andrea
Tervező: Bodnár Enikő
Játssza: Érsek Csanádi Gyöngyi
Rendezőasszisztens: Baranyai Anita
Zene: Gyulai Csaba, Mari Boine, Hang Massive

Jegyár: 800 Ft

<< Vissza