Civil szervezetek > Civil szervezetek rendezvényei

Felhívások a szüreti felvonulásra

Hír kép 2016. szeptember 24-re, pályázatot hirdetünk a legszebb, a legviccesebb és a legötletesebb utcai szüreti dekorációk elkészítésére, illetve szeretettel fogadjuk a finom sütiket, frissítőket.

Bővebben lent.

FELHÍVÁS SZÜRETI DEKORÁCIÓ KÉSZÍTÉSÉRE
Öltözzön vidám, szüreti díszbe a város! Pályázatot hirdetünk a legszebb, a legviccesebb és a legötletesebb utcai szüreti dekorációk elkészítésére. A szalmából, seprűből, vagy bármi másból elkészített, szürettel kapcsolatos figurákat és utcadíszeket bárki elhelyezheti saját portája előtt, és a menet útvonalába eső helyeken. A nevezéseket fotóval és elérhetőségekkel együtt várjuk a muvhaz@zsambek.hu címre. A legjobb utcai díszek elkészítői ingyenes báli belépőket és vacsorameghívást nyerhetnek az esti mulatságra.

 

 

FELHÍVÁS SÜTEMÉNYSÜTÉSRE, KÍNÁLÁSRA
A menet teljes útvonalán szeretettel fogadjuk és előre is köszönjük azoknak a kedves házasszonyoknak, akik süteményt sütnek és tálcán kihozzák azt a vonulók megkínálására. Ugyanígy örömmel vesszük, ha bárki a háza előtt üdítővel, frissítővel, jó borral várja a kocsikon ülőket és a szereplőket!

 

Dátum: 2016.09.07.
Szerző: zsambeki10

<< Vissza