gólyafészek táncház és játszóház

Gólyafészek Családi Táncház és Játszóház


2021. október 10. vasárnap, 16-19 óra


Kilenc alkalmas élőzenés táncház sorozatot indítottunk a Csoóri Sándor Program támogatásával 2021. szeptemberében Zsámbékon.

A táncházak programját mindig az évkör ünnepeihez és a természet változásához igazítjuk. Havonta mindig más-más vendégeket hívunk meg a környékről, hogy minél több népzenésszel,néptáncossal, mesemondóval, kézműves oktatóval, népdalénekessel ismerkedhessünk meg ezeken a családi programokon.

Bővebben...
varázsecset festőkör

Varázsecset


2021. október 17. vasárnap, 16 óra
A VARÁZSECSET FESTŐKÖR éves közös kiállításának és
SZABÓ MÁRIA: Tájak, madarak, pillangók...és persze gyógynövények című önálló festmény kiállításának megnyitója a művelődési házban

A Varázsecset festőkör amatőr, önképző művészeti csoport, melynek vezetője Csepilek Istvánné, Anna. A tagok közül többen Simon M. Veronika művésztanár festőiskolájának mestervizsgával rendelkező növendékei. A csapat évente jelentkezik csoportos kiállítással a Zsámbéki Művelődési Házban. Szabó Mária szintén a Varázsecset festőkör tagja. Az idén önálló kiállítással is bemutatkozik.

Bővebben...
Váczi Eszter és Csomós Feri

Váczi Eszter és Csomós Feri zenekara


2021. NOVEMBER 6., SZOMBAT, 19:00–20:30
VÁCZI ESZTER és Csomós Feri zenekara a Nyakas Jazz Klubban
Zsámbéki Művelődési Ház, Etyeki u.2.

A zsámbéki Nyakas Jazz Klub ez évi utolsó koncertjén vendégünk az egykori  JAZZ MEG AZ egyik énekesnője, VÁCZI ESZTER lesz, aki azóta is jelen van a jazz zenei élet élvonalában. Az igényes instrumentális alapról CSOMÓS FERI zenekara gondoskodik.

Bővebben...
Baba-Mama börze

Baba-Mama börze


2021. november 20. szombat, 9.30-12 óra
BABA-MAMA BÖRZE a művelődési házban

Minden ami baba. Lakossági csere-bere és vásár, amikor új gazdára találhatnak babaruhák, cipőcskék, gyermekjátékok, babakocsik és egyéb felszerelések. Hasznos és kellemes időtöltés kincskereséssel és jó beszélgetésekkel.

Bővebben...
piroska és a farkas

Piroska és a farkas


2021. október 6. szerda, 10 óra


Mesemusical a Pódium Színház előadásában, a művelődési házban

Ki ne ismerné ezt a történetet! Piroska elindul az erdőbe anyukája kérésére, hogy a beteg Nagyikájának elvigye a kosarában lévő finomságokat, Piroska azonban letér az ösvényről és találkozik a farkassal… Dallamocska és Tuba a két kedves állat kíséri végig az úton, majd Farkas kománk a Nagyit és Piroskát is lenyeli, na de szerencsére a végén mindenki megmenekül kivéve Ordas komát aki a sok kővel a gyomrában beleesik a Patakba. Rengeteg humorral szép zenékkel tarkított előadás biztos kikapcsolódást ígér és remek szórakozást! Gyertek és menjetek végig Piroskával az erdőn keresztül a Nagyika házáig szem nem marad szárazon a sok nevetéstől!

Bővebben...