Kulturális Kerekasztal > Hírek

No még egyszer.....tavaszi temetőtakarítás

Hír kép Szépen haladtunk a régi új temető takarításával a tavaly novemberi alkalom után március 8-án is, nagyjából a sírok 2/3 részét sikerült kiszabadítanunk a folyondár és a különféle gyomok ártalmas szorításából. Jól látható már a különleges faragott sírkövek nagy része, melyek Zsámbék múltjáról mesélnek. (Érdemes megnézni és elolvasni a Lochberg Tánccsoport FB oldalán a Melchior Keller unokájának sírjáról készült bejegyzést!) Szükség van azonban még egy utolsó nagy lendületre, hogy a tavaszi burjánzás előtt megtisztítsuk a hátralévő területet.


CSATLAKOZZ te is 2014.március 29-én szombaton 9-13 óra között a ZSÁMBÉKI KULTURÁLIS KEREKASZTAL felhívásához, FOLYTASSUK EGYÜTT ZSÁMBÉK RÉGI TEMETŐINEK TAKARÍTÁSÁT!

Találkozó: 2014.március 29. szombat, 9 óra, a régi "Új temető" főbejárata, Zsámbék, Szőlőhegyi út

Hozzon magával mindenki szokás szerint kesztyűt és valamilyen szerszámot, láncfűrészt, ágvágó ollót, metszőollót, bozótvágót, kapát, kisbaltát, fejszét, fűnyírót, vagy fűszegély nyírót!

Várunk a jó hangulatú csapatba, szükség van Rád is és meglátod majd, milyen jól esik önzetlenül tenni valamit településünkért, lakóhelyünkért, egymásért!

Bővebb információ: 06 20 665 9464
 

Dátum: 2014.03.24.
Szerző: zsambeki

<< Vissza