JÁRVÁNY-TÁJÉKOZTATÓ!

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét arra, hogy a koronavírus járvány miatt meghozott országos korlátozó intézkedések intézményünkre és annak valamennyi részlegére is vonatkoznak. Ennek értelmében a Művelődési Ház, a Könyvtár, a Lámpamúzeum, a Romtemplom, a Sváb tájház és az Ifjúsági Ház jelenleg

ZÁRVA TART!

A rendelet értelmében csak az ott dolgozók tartózkodhatnak az intézményben, a biztonsági előírások szigorú betartása mellett. Kérjük, hogy a korlátozások visszavonásáig használják az Online Könyvtári rendszert, melyet ide kattintva érhetnek el: ONLINE KÖNYVTÁR (keresés, tájékozódás). A könyvek átvételére és visszaszolgáltatására hetente kétszer van lehetőség, kedden 10-11 óra valamint pénteken 16-17 óra között a korábban meghirdetett Ablakkönyvtár keretében. Megértésüket köszönjük!

 

A Romtemplom az alábbi időrendben tart nyitva: március 15 és október 23 között, keddtől vasárnapig: 10-18 óra között. Hétfőnként zárva! Október 24 és március 14 között, keddtől vasárnapig: 10-16 óra között. Hétfőnként zárva! Rendezvények ideje alatt a Romtemplom ettől eltérő időpontokban is nyitva van, de ilyenkor csak a rendezvényen megjelenni jogosultak és a rendezők, szervezők tartózkodhatnak a területen. Saját rendezvényeink esetében a meghirdetett időpontok változtatási jogát fenntartjuk.