Mesélj nekem!

Mesélj nekem!


2021. október 2. szombat, 16-18.30 óra


QUIRIN ÁGNES meseterápiás foglalkozása felnőtteknek és családoknak a NÉPMESE NAPJA alkalmából a művelődési házban

"Mert ahol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is” (Mt 6:21)
A népmesék, mint a mélyben rejlő drágakövek évszázadok alatt csiszolódtak, formálódtak – az emberiség ősi bölcsességét hordozzák. „Szimbolikus képeikkel mély intuitív tudást és sejtéseket jelenítenek meg az élet misztériumáról, törvényszerűségeiről, a lélekben játszódó folyamatokról.” - írja Dr Antalfai Márta Klinikai szakpszichológus, kiképző pszichoterapeuta, művészetpszichoterapeuta a Kincskereső meseterápiás módszer kidolgozója , mellyel Quirin Ágnes is dolgozik. A program: meseterápiás foglalkozás, melyben fontos szerepet kap az alkotás.
Gyere gyermekeiddel együtt, hallgassátok együtt a mesét, alkossatok együtt, fedezzük fel együtt a meséken keresztül mélyben nyugvó kincseinket!

A foglalkozáson a részvétel díjtalan.

QUIRIN ÁGNES
"Zsámbékon élek családommal a Nyakas-hegy oldalában. Grafikusművészként 1997-ben diplomáztam ( 1997. MIE / ma MOME/), művészeti, illusztrációs és tervezői munkáim mellett pedagógiai tapasztalataimat a Rogers, a Zsámbéki Premontrei Szakközép- és Szakiskola, a Zsámbéki Ker. Szent János Iskola és Művészeti Iskola tanáraként, valamint a Visart Művészeti Akadémiának, és a Színház és Filmintézet Animációs Filmkészítő szakának oktatójaként szereztem. A bizalompedagógia elkötelezett híveként, és a művészetben rejlő gyógyító potenciált megismerve találtam rá egy csodálatos módszerre ; Dr Gőbel Orsolya Szocioemocionális Pedagógiai Terápiájára : a Varázsjátékokra (2015). E lélekközeli, szeretetet közvetítő terápiás módszerrel dolgozva tartok óvodásoknak és kisiskolásoknak csoportfoglalkozásokat. Másoddiplomaként végeztem el a WJLF Komplex Művészeti Terapeuta szakát (2018), mely által két módszert sajátíthattam el, melyek létrehozója Dr Antalfai Márta: A Katarzisz Komplex Művészetterápiát és a Kincskereső Meseterápiás Módszert. Relaxációs terapeuta végzettséget a MRSZE-nél szereztem (2019), ahol jelenleg a szimbólumterapeuta képzést végzem. Jelenlegi munkahelyem a Csillagvilág Református Óvoda, Zsámbék, ahol művészetterapeutaként dolgozom.
Önismereti csoportjaimba, és egyéni önismereti munkára szeretettel várom a gyermekeket, a születő személyiségeket ( kamaszokat), és a felnőtteket, akik szívesen indulnának el a művészeten, mesén, alkotáson, a szimbólumokon keresztüli belső úton!"
www.lelkedotthona.hu