Mester és tanítványa

Mester és tanítványa

2022. május 28. szombat, 16 óra

MESTER ÉS TANÍTVÁNYA
kiállítás megnyitó a művelődési házban
MEGHÍVÓ      
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves barátait
ERŐS ÁGNES SIMONE és MAIT Ezüstecset díjas, SMV festőmester és SIMON M. VERONIKA Cserhát-Munkácsy és Holló László díjas KUNST MEISTER festőművész

„Mester és tanítványa”  című közös kiállítására

Simon M. Veronika, Cserhát-Munkácsy és Holló László díjas
 KUNST MEISTER festőművész írja a "Tanodáról":
A ”SMV 2000 Festőtanoda” 12 alap + 47 szakkurzusán a résztvevő alkotók több mint 100 festmény alkotása közben sajátíthatják el a festészet fortélyait, és a kurzusok elvégzéséről oklevelet kapnak. A "Tanoda" azért is sikeres, mert minden foglalkozás elején felolvasom a Mai Igét, ezzel behívom a Szentlelket, és hogy működni tudjon, kizárunk minden negatív szót! Amit el kell mondanom még, hogy a rajztanárok munkájára nagy szükségem van. Az én oktatói tevékenységem nem pótolja, hanem kiegészíti a rajzórán tanultakat. Ugyanis én nem rajzot, hanem módszertant tanítok, melyet a Római parton, egy amerikai grafikai képzésen vettem át, a gyakorlatban továbbfejlesztettem. Salzburgban, a mestervizsga letételével (2006-2009) a Leonardo Művészakadémián elsajátítható legmagasabb képesítést is megszereztem.
Több éve vezetem az „SMV 2000 Festőtanodát” (Székesfehérvár, Tát, Sárbogárd, Szőlősgyörök, Kisgyőr, Csetény, Budapest, Őcsény, Győr, Nagyvázsony…), és több helyen alkotótábort is. Festőkurzusukat, Festőakadémiát tartok  ill. tartottam… Ezen tevékenységeim elismeréseként kerültem be a 2007-es „KI KICSODA A MAGYAR OKTATÁSBAN„ című pedagógus lexikonba.
A régi tanítási metódus szerinti oktatás, néhány napos tanulás nem ad elegendő fejlődésre lehetőséget egy olyan alkotónak, aki esetleg „kezdő szintről indul”. A kurzusaim azt bizonyítják, hogy minden ember alkalmas, akár rövid idő alatt is az alkotás képességének elsajátítására, művészi szinten, és ez a jobb agyfélteke felszabadításának köszönhető. A Tanodában az " SMV Special Method Version" (Szabadalmi szám: M 14 01 712/4) alapján folyik a képzés, melynek lényege az, hogy a Szentlélek segítségével munkára késztetjük a „művészi jobb” agyféltekét. E módszerrel nagyon gyors és látványos eredmények érhetők el, a kívülállók számára szinte hihetetlen módon! Az alkotók az eredményesség miatt gyorsan jutnak sikerélményekhez, lehetőségük nyílik saját maguk kipróbálására, és ez a továbbiakban akár művészi célt, életcélt is adhat nekik.