Dajkamesék

Dajkamesék

ÚJ FOGLALKOZÁS a művelődési házban!
Zenés-mesés foglalkozás a legkisebbeknek /0-4 év/

"A kisgyermekek lelkivilágát jól ismerő színész-zenész házaspár vagyunk. Régóta zenélünk már gyerekeknek. Két saját gyermekünk adta az inspirációt, hogy Picuri-Muri gyerekkoncertjeink mellett most a legkisebbekhez is szóljunk.

Mivel a gyerekek az érzelmeken keresztül értik meg leginkább a világot, a mesék birodalmába kalauzoljuk őket, hogy a zene varázslatos erejével ismerhessék meg azt.
Az anyukák biztonságot jelentő öléből fokozatosan egyre bátrabbak lehetnek, és a hagyományos baba-mama játékok mellett, mókás állatokkal és érdekes történetekkel tölthetik az időt, játszva-tanulva.

A varázslatos óriás mesekönyvünk és bábfiguráink könnyen teremtenek vidám légkört, és észrevétlenül fejleszthetjük velük a beszédkészséget, ritmusérzéket, mozgáskultúrát, fantáziát, és erősíthetjük az anya-gyermek kötődést, egyszóval mindazt, amire a kisgyermekeknek igazán szüksége van.

A foglalkozásokat igazi koncerthangulattal zárjuk, hogy az élőzene iránti érdeklődést, és a zenei igényességre való nevelést is időben kezdjük. Módszereinket saját művészi és szülői tapasztalatainkra építve, pedagógiai szakember segítségével dolgoztuk ki, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a gyermekekből."     Lévai Timi és Poppre Ádám

IDŐPONT: Hétfőnként 10 órától
IDŐTARTAM: 45 perc
A FOGLALKOZÁS ÁRA: 1800 Ft/alkalom/család.
4 ALKALMAS BÉRLET ÁRA: 6500 Ft.

JELENTKEZÉS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Tel.: 06 20 43 11 968
Email: kapcsolat@levaipoppre.hu